In principe kunnen alle bij ons bestelde artikelen in de originele verpakking en onbeschadigd binnen 30 dagen retour gestuurd worden. Retourneren bij Hockeyspullen.nl is volledig kosteloos. 

 

! LET OP BIJ HET RETOURNEREN !

Bij het retourneren dienen de artikelen in onberispelijke staat, ongedragen en voorzien van het originele label te zijn. 

 

 

STAP 1-

Bij het retourneren dient u het bijgeleverde retourformulier volledig in te vullen en aan uw retourzending toe te voegen.

Heeft u geen retourformulier? Dan zouden wij het fijn vinden als u op een apart blaadje de product gegevens noteert en vermeld waarom u uw product retour stuurt.

 

STAP 2-

Via de DHL PORTAL kunt u uw retourlabel aanmaken en uitprinten. Bij de vraag: REFERENTIE: - moet u uw ORD nummer invoeren. Bij het GEWICHT kunt u het getal: 1 - invoeren.

Zie hieronder de DHL PORTAL:

 RETOUR PORTAL

 

*LET OP VIA DE TELEFOON EN/OF TABLET KAN HET VOORKOMEN DAT U GEEN RETOURZEGEL ONTVANGT, GRAAG VIA DE PC OF LAPTOP AANMAKEN.

 

STAP 3-

Zodra u uw retourlabel heeft aangemaakt en uitgeprint moet u het "oude" label bedekken en de nieuwe label

op de doos/zak plakken. Als u dit gedaan heeft, kunt u het pakket afgeven bij een DHL Parcel Shop.

U ontvangt bij het afgeven een retourbewijs ( ook via de mail), bewaar deze goed!

 

STAP 4-

Wanneer wij uw retour ontvangen hebben wordt het aankoopbedrag binnen 7 werkdagen teruggestort. Hierover wordt u geïnformeerd via de mail.