Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel INA .4

INA .4

€200,00 €140,00
op voorraad
Voor 23.30 besteld volgende werkdag in Huis
A lazy image
A lazy image
A lazy image
A lazy image
A lazy image
A lazy image
A lazy image
A lazy image
A lazy image
A lazy image
A lazy image
Hockeyspullen.nl, hockeyartikelen van A tot Z uit voorraad leverbaar!.
 • GRATIS Retourneren
  Retourneer Gratis via DHL
 • Voor 23.30 besteld volgende dag in huis
  Maandag tot en met Zaterdag
 • Slechts 3,95 verzendkosten
  Europa vanaf 6,95
 • 30 dagen zichttermijn
  U heeft 30 dagen bedenktijd
Beschrijving

PRODUCTOMSCHRIJVING:

DE ADIDAS INA .4 IS EEN ALLROUND VELDSTICK MET EEN MODERN DESIGN, AFKOMSTIG UIT DE INA STICKCOLLECTIE VAN ADIDAS. DE HOCKEYSTICKS VAN ADIDAS ZIJN OP DIT MOMENT NIET MEER WEG TE DENKEN VAN DE NEDERLANDSE HOCKEYVELDEN EN WORDEN DOOR VELE TOPSPELERS GEBRUIKT. 

PRODUCTEIGENSCHAPPEN:

INA .4 BESTAAT UIT 70% CARBON WAT ZORGT VOOR SLAGKRACHT EN POWER, WAARDOOR ER DE MOGELIJKHEID IS OM GEMAKKELIJK EXTRA BALSNELHEID TE GENEREREN. DE ALLROUND HOCKEYSTICK HEEFT EEN GOEDE MIX VAN POWER EN OPTIMALE CONTROLE. HET SCHOKABSORBEREND VERMOGEN WAARDOOR DE SPELER MEER GEVOEL EN CONTROLE OVER DE STICK KRIJGT, WORDT VERGROOT DOOR DE TOEGEVOEGDE ARAMIDE IN DE STICK. HET OVERIGE FIBERGLAS BIEDT DAARNAAST EXTRA VOOR EEN HOGERE DUURZAAMHEID EN SLIJTVASTHEID.

DE STICK KRIJGT OOK MEER SLAGKRACHT DOORDAT HET MEER CONSISTENTE STRUCTUUR VAN DE STICK HEEFT. DE KRUL BEVAT EEN EPOXY KERN EN DIE ZORGT VOOR MEER CONSISTENTE STRUCTUUR VAN DE STICK.

SPELERSADVIES:

DE LOW BOW-CURVE BIEDT EEN UITSTEKENDE MIX TUSSEN CONTROLE EN DE MOGELIJKHEID OM TE SCOOPEN. DE KROMMING VAN 24 MM OP EEN HOOGTE VAN 220 MM ZORGT ERVOOR DAT JE GEMAKKELIJK 3D-TRUCJES KAN UITVOEREN.

VOOR HET ULTIEM 3D-DRIBBELEN HEEFT DE INA EEN SPECIALE 3D HAAKVORM. DE 3D HAAKVORM VAN ADIDAS IS TE VERGELIJKEN MET DE MIDI KRUL. DE TOUCH COMPOUND OP DE KRUL ZORGT ERVOOR DAT HET CONTACT MET DE BAL VERBETERT EN JE BETERE CONTROLE KRIJGT OVER DE BAL.

WIL JE WETEN WELKE STICK-LENGTE BIJ JOU PAST? KIJK DAN EENS BIJ ONS ADVIES.

INA:

DE POPULAIRE FTX STICKLIJN VAN ADIDAS HEEFT EEN NIEUWE BENAMING, DE INA. DE FTX WAS DE 'VROUWELIJKERE' VERSIE VAN DE TX-LIJN VANWEGE DE ZACHTERE KLEURSTELLINGEN. DEZE KARAKTERISTIEKEN ZIJN OOK IN DE INA DOORGETROKKEN. DE INA IS QUA SPECIFICATIES GELIJK AAN DE RUZO.

SPECIFICATIES:

- LOW BOW
- 70% CARBON
- BF0038
- NIVEAU: GEVORDERD