Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel FABELA .5

FABELA .5

€150,00 €105,00
op voorraad
Voor 23.30 besteld volgende werkdag in Huis
A lazy image
A lazy image
A lazy image
A lazy image
A lazy image
A lazy image
A lazy image
A lazy image
A lazy image
A lazy image
A lazy image
Hockeyspullen.nl, hockeyartikelen van A tot Z uit voorraad leverbaar!.
 • GRATIS Retourneren
  Retourneer Gratis via DHL
 • Voor 23.30 besteld volgende dag in huis
  Maandag tot en met Zaterdag
 • Slechts 3,95 verzendkosten
  Europa vanaf 6,95
 • 30 dagen zichttermijn
  U heeft 30 dagen bedenktijd
Beschrijving

PRODUCTOMSCHRIJVING:

DE ADIDAS FABELA .5 IS EEN ALLROUND VELDSTICK MET EEN MOOI DESIGN, AFKOMSTIG UIT DE FABELA STICKCOLLECTIE VAN ADIDAS. DE HOCKEYSTICKS VAN ADIDAS ZIJN OP DIT MOMENT NIET MEER WEG TE DENKEN VAN DE NEDERLANDSE HOCKEYVELDEN EN WORDEN DOOR VELE TOPSPELERS GEBRUIKT. 

PRODUCTEIGENSCHAPPEN:

FABELA .5 BESTAAT UIT 50% CARBON WAT ZORGT VOOR SLAGKRACHT EN POWER, WAARDOOR ER DE MOGELIJKHEID IS OM GEMAKKELIJK EXTRA BALSNELHEID TE GENEREREN. DE ALLROUND HOCKEYSTICK HEEFT EEN GOEDE MIX VAN POWER EN OPTIMALE CONTROLE. HET SCHOKABSORBEREND VERMOGEN WAARDOOR DE SPELER MEER GEVOEL EN CONTROLE OVER DE STICK KRIJGT, WORDT VERGROOT DOOR DE TOEGEVOEGDE ARAMIDE IN DE STICK. HET OVERIGE FIBERGLAS BIEDT DAARNAAST EXTRA VOOR EEN HOGERE DUURZAAMHEID EN SLIJTVASTHEID.

SPELERSADVIES:

JE KAN GEMAKKELIJK SLAAN, FLATSEN EN EEN BAL STOPPEN DOORDAT DE KROMMING VAN 22 MM OP EEN HOOGTE VAN 250 MM ZIT. DE MID BOW-CURVE IS BIJ UITSTEK GESCHIKT VOOR DE ALLROUND HOCKEYER.

DE MAXI-KRUL IS DE MEEST GANGBARE KRUL OP HET HOCKEYVELD. DEZE IS VERGELIJKBAAR MET DE PURE CONTROL HEAD. DE FABELA BESCHIKT OVER EEN PURE CONTROL HEAD. HET SNELLE HANTEREN GAAT IETS ACHTERUIT DOOR HET GROTE OPPERVLAKTE MAAR ZO WORDT HET STOPPEN EN SLAAN VAN DE BAL GEMAKKELIJKER.

WIL JE WETEN WELKE STICK-LENGTE BIJ JOU PAST? KIJK DAN EENS BIJ ONS ADVIES.

FABELA:

DE POPULAIRE FLX STICKLIJN VAN ADIDAS HEEFT EEN NIEUWE BENAMING, DE FABELA. DE FLX WAS DE 'VROUWELIJKERE' VERSIE VAN DE LX-LIJN VANWEGE DE ZACHTERE KLEURSTELLINGEN. DEZE KARAKTERISTIEKEN ZIJN OOK IN DE FABELA DOORGETROKKEN. DE FABELA IS VERKRIJGBAAR IN EEN BREED SCALA AAN CARBONPERCENTAGES. DEZE STICKS ZIJN IDEAAL VOOR ALLROUND SPELERS DOOR DE VLOEIENDE KROMMINGEN.

SPECIFICATIES:

- PRO BOW
- 50% CARBON
- BF0033
- NIVEAU: GEVORDERD