Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel CHAOS FURY Kromaskin .1 DARK SCRIPT

CHAOS FURY Kromaskin .1 DARK SCRIPT

€360,00 €306,00
niet op voorraad
A lazy image
A lazy image
A lazy image
A lazy image
A lazy image
A lazy image
A lazy image
A lazy image
A lazy image
A lazy image
Hockeyspullen.nl, hockeyartikelen van A tot Z uit voorraad leverbaar!.
 • GRATIS Retourneren
  Retourneer Gratis via DHL
 • Voor 23.30 besteld volgende dag in huis
  Maandag tot en met Zaterdag
 • Slechts 3,95 verzendkosten
  Europa vanaf 6,95
 • 30 dagen zichttermijn
  U heeft 30 dagen bedenktijd
Beschrijving

PRODUCTOMSCHRIJVING:

DE ADIDAS CHAOS FURY KROMASKIN .1 DARK SCRIPT IS EEN STUGGE VELDSTICK MET EEN MODERN DESIGN, AFKOMSTIG UIT DE CHAOS FURY STICKCOLLECTIE VAN ADIDAS. DE HOCKEYSTICKS VAN ADIDAS ZIJN OP DIT MOMENT NIET MEER WEG TE DENKEN VAN DE NEDERLANDSE HOCKEYVELDEN EN WORDEN DOOR VELE TOPSPELERS GEBRUIKT. 

PRODUCTEIGENSCHAPPEN:

DE CHAOS FURY KROMASKIN .1 DARK SCRIPT BESTAAT UIT 100% CARBON WAT ZORGT VOOR SLAGKRACHT EN POWER, WAARDOOR ER DE MOGELIJKHEID IS OM GEMAKKELIJK EXTRA BALSNELHEID TE GENEREREN. DOORDAT DE STICK ZEER STUG IS ZORGT DIT VOOR EEN GOEDE MIX VAN POWER EN OPTIMALE CONTROLE. DE STICK HEEFT EEN GEDEELTELIJKE DEKKING MET KROMASKIN. JE KAN NIEUWE HOEKEN AANSNIJDEN, MEER CONSEQUENT SLAAN EN HARDER SLAAN DOORDAT DE HOCKEYSTICKS GEBRUIK MAKEN VAN KROMASKIN, DIE OVER F1 TECHNOLOGIE BESCHIKKEN. DAARNAAST ZORGT HET OOK VOOR DAT DE STICK ER ONTZETTEND MOOI UITZIET.

DE STICK KRIJGT OOK MEER SLAGKRACHT DOORDAT HET MEER CONSISTENTE STRUCTUUR VAN DE STICK HEEFT. DE KRUL BEVAT EEN EPOXY KERN EN DIE ZORGT VOOR MEER CONSISTENTE STRUCTUUR VAN DE STICK.

SPELERSADVIES:

DE LOW BOW-CURVE BIEDT EEN UITSTEKENDE MIX TUSSEN CONTROLE EN DE MOGELIJKHEID OM TE SCOOPEN. DE KROMMING VAN 24 MM OP EEN HOOGTE VAN 200 MM ZORGT ERVOOR DAT JE GEMAKKELIJK 3D-TRUCJES KAN UITVOEREN.

DE MAXI-KRUL IS DE MEEST GANGBARE KRUL OP HET HOCKEYVELD. DEZE IS VERGELIJKBAAR MET DE PURE CONTROL HEAD. DE CHAOS FURY BESCHIKT OVER EEN PURE CONTROL HEAD. HET SNELLE HANTEREN GAAT IETS ACHTERUIT DOOR HET GROTE OPPERVLAKTE MAAR ZO WORDT HET STOPPEN EN SLAAN VAN DE BAL GEMAKKELIJKER.

WIL JE WETEN WELKE STICK-LENGTE BIJ JOU PAST? KIJK DAN EENS BIJ ONS ADVIES.

CHAOS FURY:

DE POPULAIRE AX STICKLIJN VAN ADIDAS HEEFT EEN NIEUWE BENAMING, DE CHAOS FURY. DE CHAOS FURY IS VERKRIJGBAAR IN EEN BREED SCALA AAN CARBONPERCENTAGES. DEZE STICK IS IDEAAL VOOR AANVALLENDE SPELERS, DANKZIJ DE HEFTIGE KROMMING IN COMBINATIE MET DE LAGE KROMMINGHOOGTE.

SPECIFICATIES:

- EXTREME LOW BOW
- 100% CARBON
- BF0018
- NIVEAU: GEVORDERD