Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Carbonbraid 1.0 ACTIE

Carbonbraid 1.0 ACTIE

€380,00
op voorraad
Voor 15.00 Besteld morgen in Huis
 • Bestel 2 voor €361,00 per stuk en bespaar 5%
Hockeyspullen.nl voor al uw hockeyspullen, hockeyschoenen en hockeysticks.
 • GRATIS Retourneren
  Retourneer Gratis via DHL
 • Voor 16.00 besteld volgende werkdag in huis
  Maandag tot en met Vrijdag
 • Slechts 3,95 verzendkosten
  Europa slechts 9,00
 • 30 dagen zichttermijn
  U heeft 30 dagen bedenktijd
Beschrijving

De adidas Carbonbraid 1.0 is een stugge veldstick die zorgt voor hoge precisie en extra balversnelling. Deze stick bestaat voor 100% uit carbon wat zorgt veel slagkracht en extra power. Dit biedt de mogelijkheid om gemakkelijk balsnelheid te genereren. Tijdens het slaan van de bal, vindt er bij deze stick minder buiging plaats waardoor de bal meer snelheid krijgt. Bovendien maakt het carbon de stick erg krachtig en zorgt het voor een hoge duurzaamheid.

De adibow kromming van 23 mm zorgt ervoor dat je makkelijker meer snelheid kunt meegeven aan de (sleep)push. Deze stick is geschikt voor veel verschillende spelers die kracht bij de sleeppush willen combineren met optimale controle en gevoel in hun spel. Daarnaast is deze stick uitermate geschikt voor het geven van hoge ballen. Dit komt door de zeer lage kromming onderin de stick waardoor je erg gemakkelijk kunt scoopen. 

De stick heeft een midi haak die ervoor zorgt dat er een groter oppervlak is voor balcontact. Dit maakt de aanname van de bal iets gemakkelijker. Daarnaast is de midi haak makkelijk hanteerbaar en zorgt het voor een goede wendbaarheid van de stick.