Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
06 Oct 2015

Review STICKTAS BRABO TRADITIONAL CARBON

Vandaag een review over de sticktas traditional carbon van BRABO

 

In het magazijn valt de tas niet meteen op, maar als ik hem heb gevonden is het toch wel een gave tas om te zien. Het zwart met oranje is een goede combi. Het oranje valt namelijk toch wel lekker op en geeft een stoer uiterlijk.

Als ik de tas uit de verpakking haal is hij groter dan ik had verwacht, maar dat moet ook wel. Er moeten namelijk vijf sticks in kunnen. Dit ga ik eens even uitproberen.
Na wat passen en meten krijg ik er zelfs 8 sticks in! Lekker ruime tas dus.

Als ik de tas met de sticks over mijn schouders doe voel ik nauwelijks het gewicht van de sticks. Ook zitten de draagbanden stevig over mijn schouders en snijden ze niet. Dit vind ik zelf een erg belangrijk punt en ben dus ook blij dat dit in orde is.

Wat ik handig vind is dat er twee vakken aan de voorzijde zitten. Één kleine en één groten. In de kleine kan je makkelijk je bitje en eventueel haarbandjes kwijt. Zo kan je ze makkelijk vinden. In het grote vak heb ik een paar schoenen, scheenbeschermers en hockeykleding gestopt. Dit gaat ook makkelijk mee in de tas. Lijkt de tas je toch nog te klein? Dan hebben wij ook nog een grotere versie van deze sticktas van BRABO.

Zelf vind ik het een super fijne tas, vooral door de makkelijke indeling van de vakken. Zo kan je je spullen goed terugvinden.

De sticktas traditional carbon is nu te verkrijgen voor 42,50 via de volgende link

http://www.hockeyspullen.nl/brabo-sticktas-brabo-traditional-carbon-black-oran.html


Groetjes,

Sanne

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter