Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
22 Oct 2015

Review GEL ROCKET 7 INDOOR

Vandaag een review over de gel rocket 7 indoor schoenen van Asics.

Het zaalseizoen zit er alweer aan te komen en ook voor in de zaal is het belangrijk om goede schoenen te hebben.

De nieuwe collectie indoor schoenen van Asics ziet er gaaf uit. Niet alleen de gel rocket 7, maar ook de andere modellen zijn leuk om te zien. Hoewel het  natuurlijk leuk is als een schoen mooie kleuren heeft, is dit natuurlijk niet de hoofdzaak om op te letten.

Het is belangrijk dat de schoen goed stevig zit. Ik ga dit even testen. Asics valt over het algemeen wat kleiner dan andere hockeyschoenen dus ik pak een maat groter dan ik normaal heb. Als ik de schoenen uit de doos haal valt mij op dat ze nog flitsender zijn dan ik al dacht.

Als ik de schoenen aandoe, zitten ze goed om mijn voet heen. Asics staat erom bekend wat smallere schoenen te hebben en met hockey vind ik dat zelf heel fijn. Nu sta ik stevig in mijn schoenen.

Over op de kwaliteit. De schoen is redelijk flexibel en onder de voorvoet zit een laag van gel. Dit geeft een erg comfortabel en stevig gevoel. De schoen veert lekker mee en heeft goed grip op een gladde vloer. 

Ik ben zeer tevreden over deze zaalschoenen!

Oordeel zelf of bestel ze gelijk via de volgende link:

http://www.hockeyspullen.nl/asics-gel-rocket-7-indoor-ladies.html


Groetjes,
Sanne

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter