Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
29 Sep 2015

Review ADIDAS HOCKEY FLEX W

Vandaag een review over de Adidas Hockey Flex.

 

Als ik de schoen uit de doos pak, voelt hij flexibel aan. Vooral de neus van de schoen is makkelijk te buigen. De schoen valt natuurlijk op door de felle roze kleur. Dit is zeker een eye catcher voor op het veld.

Als ik de zool bekijk zie ik een ander patroon dan ik had verwacht. Er zitten twaalf uitstekende versteviging stukken onder de schoen waar de noppen op zitten. Dit heb ik zelf nog nooit eerder gezien en dit lijkt zeker op een stevige schoen om goed mee te kunnen bewegen.

Als ik de schoen aantrek zit hij goed strak om mijn voet. Het is altijd belangrijk om een goed aansluitende schoen te dragen. Deze schoen voldoet daar zeker aan. 

Hoewel de neus van de schoen makkelijk de buigen is, voelt hij toch stevig nu ik de schoen aan heb. Ik ben nu niet bang om mijn tenen te bezeren tijdens de wedstrijd en zal mij daar dus geen zorgen over hoeven maken. Wanneer ik een stukje begin te dribbelen merk ik pas hoeveel steun de schoen geeft. Ook een sprintje is geen probleem met deze schoenen van de Adidas Hockey Flex collectie.

Kortom een super goede schoen om vol goede moed de wedstrijd te spelen!

 

Bekijk of bestel de Adidas Hockey Flex via de onderstaande link:

http://www.hockeyspullen.nl/adidas-adidas-hockey-flex-w.html

Groetjes,

Sanne

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter