Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
10 Aug 2015

Dita EXA 700 NRT Test

Op het moment dat wij de Dita EXA 700 NRT uit het vak halen is het eerste wat opvalt het lichte gewicht, we gaan gelijk het gewicht maar eens even meten, de weegschaal geeft 545 gram aan, dit is een van de lichtste sticks momenteel op de markt.

Maar wat zijn nu de voordelen van zo'n lichte stick?

Dankzijn een carbonpercentage van wel 95% is de Dita EXA 700 extreem stijf, dit merk je gelijk met het slaan, de stick bevat erg veel power. Doordat de stick zo ontzettend licht is de balbehandeling zeer fijn, deze hockeystick gaat soms als vanzelf en geeft je het gevoel volledige controle over de bal te hebben. 

Vervolgenss gaan wij verder met de sleeppush, deze Dita hockeystick heeft een kromming van 25 MM, dit word ook wel een XL-Curve genoemt, bij het pushen en scoopen merk je ook direct de power die dit met zich meebrengt, de bal blijft mooi lang in de stick hangen.

De EXA 700 heeft ook een speciaal ISA systeem (Integrated shock absorbing system) doordat dit zo'n stijve stick is zul je normaal gesproken de trillingen erg in de shaft doorkrijgen, door dit systeem van Dita worden de schadelijke trillingen geabsorbeerd en dit zorgt voor een hoop spelcomfort, in het slaan is dit ook direct te merken.

Wat ons verder nog opvalt aan de Dita Exa 700 NRT zijn de speciale grooves in de haak welke voor het afvoeren van het water dienen zodat de controle op de bal altijd optimaal is.

Kortom, dit is dan wel de duurste stick uit de collectie, alleen vanwege al zijn specs ook wel gelijk de beste op papier, wij vinden hem erg fijn spelen, alleen blijft de keuze van een stick natuurlijk wel altijd heel persoonlijk.

Bekijk of bestel de Dita EXA 700 NRT via onderstaande link:

http://www.hockeyspullen.nl/dita-dita-exa-700-nrt-oranje-geel.html
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter