Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
29 Jul 2015

Adidas DF24 Carbon

Wat direct opvalt aan de Adidas DF24 Carbon zijn de kleuren waar de stick dit jaar in uitgevoerd is, carbon grijs met fluor geel. Deze kleuren maken het een absolute blikvanger op het hockeyveld. Wij van Hockeyspullen.nl vinden de kleurencombinatie super! Bij het vastpakken van de hockeystick valt direct de ovale vorm van de steel op, dit geeft je gelijk een soort van gevoel van eenheid met de DF24 Carbon van Adidas. Wat verder opvalt is de holle ruimte aan de binnenzijde van de stick, dit is speciaal gedaan door Adidas om de bal nog langer in de stick te houden en zorgt dus voor veel meer power in de sleep.
Het eerste balcontact met de stick voelt ook gelijk goed, de bal kleeft aan de stick en de stick is goed hanteerbaar. Wat opvalt aan deze DF24 Carbon is dat de stick ook veel power in de slag legt.

Conclusie van ons is dat de Adidas DF24 een absolute topper onder de sleepsticks is, de stick bevat veel power en is van absolute top kwaliteit.
Reacties
Hi Michiel,

Super om te horen dat de stick bevalt! Heel erg veel plezier met jou Adidas DF24 Carbon!

Hockeyspullen.nl-Customercare
Hockeyspullen.nl - 30 Jul 2015 - 07:59
Maandag deze stick besteld, en gister gekregen. Wat een TOPDING!!!!
Michiel - 30 Jul 2015 - 07:57
Laat een reactie achter