Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel SHOSA Kromaskin .3

SHOSA Kromaskin .3

€250,00 €225,00
op voorraad
Voor 23.30 besteld volgende werkdag in Huis
A lazy image
A lazy image
A lazy image
A lazy image
A lazy image
A lazy image
A lazy image
A lazy image
A lazy image
A lazy image
A lazy image
Hockeyspullen.nl, hockeyartikelen van A tot Z uit voorraad leverbaar!.
 • GRATIS Retourneren
  Retourneer Gratis via DHL
 • Voor 23.30 besteld volgende dag in huis
  Maandag tot en met Zaterdag
 • Slechts 3,95 verzendkosten
  Europa vanaf 6,95
 • 30 dagen zichttermijn
  U heeft 30 dagen bedenktijd
Beschrijving

Omschrijving

De Adidas Shosa Kromaskin .3 is een stugge veldstick afkomstig uit de  Shosa stickcollectie van Adidas. De hockeysticks van Adidas zijn op dit moment niet meer weg te denken van de Nederlandse hockeyvelden. De sticks hebben een modern design en worden door vele topspelers gebruikt.

Materiaal

De Shosa Kromaskin .3 is een zeer stugge hockeystick die zorgt voor en goede mix van power en optimale controle. De stick bestaat uit 90% carbon wat zorgt voor slagkracht en power. Dit biedt de mogelijkheid om gemakkelijk extra balsnelheid te genereren. De stick heeft een gedeeltelijke dekking met kromaskin. Kromaskin is F1 technologie die nu ook voor hockeysticks gebruikt wordt. Hierdoor kan je nieuwe hoeken aansnijden, meer consequent slaan, harder slaan, en daarnaast zorgt het dat de stick er ontzettend mooi uit ziet. De krul bevat een epoxy kern. De epoxy kern zorgt voor een meer consistente structuur van de stick, waardoor de stick meer slagkracht krijgt.

Kromming & Krul

De kromming van 24.99mm op een hoogte van 200mm zorgt ervoor dat je gemakkelijk de sleeppush kan uitvoeren. De Extreme Low Bow-curve is bij uitstek geschikt voor de dribbelaar en strafcorner specialist. De Shosa beschikt over een Pure Control Head, die vergelijkbaar is met de Maxi-krul. De Maxi-krul is de meest gangbare krul op het hockeyveld. Door het grote oppervlakte wordt het stoppen en slaan van de bal makkelijk, maar het snelle hanteren van de bal gaat iets achteruit.

Shosa

De Shosa is een nieuw model in de collectie van Adidas. De Shosa is bij uitstek geschikt voor een sleper bij de strafcorners. Dit komt door de enorme lage kromming en de grind rail. Dit is een geul aan de voorkant van de stick, waar de bal in blijft liggen. De Shosa is de enige stick in de collectie van Adidas met zo’n grind rail. Klik hier voor meer informatie over de nieuwe namen van de productlijnen van adidas.

Specificaties

 • Kromming: 25mm
 • Carbonpercentage: 90%
 • Materiaal: kunststof
 • Gewicht: light