Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel RUZO .8

RUZO .8

€--,-- €--,--
op voorraad
Voor 23.30 besteld volgende werkdag in Huis
A lazy image
Hockeyspullen.nl, hockeyartikelen van A tot Z uit voorraad leverbaar!.
 • GRATIS Retourneren
  Retourneer Gratis via DHL
 • Voor 23.30 besteld volgende dag in huis
  Maandag tot en met Zaterdag
 • Slechts 3,95 verzendkosten
  Europa vanaf 6,95
 • 30 dagen zichttermijn
  U heeft 30 dagen bedenktijd
Beschrijving

PRODUCTOMSCHRIJVING:

DE ADIDAS RUZO .8 IS EEN SOEPELE VELDSTICK MET EEN MOOI DESIGN, AFKOMSTIG UIT DE RUZO STICKCOLLECTIE VAN ADIDAS. DE HOCKEYSTICKS VAN ADIDAS ZIJN OP DIT MOMENT NIET MEER WEG TE DENKEN VAN DE NEDERLANDSE HOCKEYVELDEN EN WORDEN DOOR VELE TOPSPELERS GEBRUIKT. 

PRODUCTEIGENSCHAPPEN:

RUZO .8 BESTAAT UIT 0% CARBON WAT DE STICK FLEXIBEL MAAKT EN VEEL GEVOEL GEEFT. DE SOEPELE HOCKEYSTICK HEEFT EEN GOEDE MIX VAN POWER EN OPTIMALE CONTROLE. HET SCHOKABSORBEREND VERMOGEN WAARDOOR DE SPELER MEER GEVOEL EN CONTROLE OVER DE STICK KRIJGT, WORDT VERGROOT DOOR DE TOEGEVOEGDE ARAMIDE IN DE STICK. HET OVERIGE FIBERGLAS BIEDT DAARNAAST EXTRA VOOR EEN HOGERE DUURZAAMHEID EN SLIJTVASTHEID.

SPELERSADVIES:

JE KAN GEMAKKELIJK SLAAN, FLATSEN EN EEN BAL STOPPEN DOORDAT DE KROMMING VAN 24 MM OP EEN HOOGTE VAN 220 MM ZIT. DE LOW BOW-CURVE IS BIJ UITSTEK GESCHIKT VOOR DE AANVALLENDE SPELLER.

DE RUZO BESCHIKT OVER EEN 3D HAAKVORM. DANKZIJ DE 3D HAAK IS DEZE SYCIK GESCHIKT VOOR DRIBBELEN EN 3D SKILLS. DEZE IS VERGELIJKBAAR MET DE MIDI KRUL VAN ADIDAS. DE TOUCH COMPOUND OP DE KRUL ZORGT ERVOOR DAT HET CONTACT MET DE BAL VERBETERT EN JE BETERE CONTROLE KRIJGT OVER DE BAL.

WIL JE WETEN WELKE STICK-LENGTE BIJ JOU PAST? KIJK DAN EENS BIJ ONS ADVIES.

RUZO:

DE POPULAIRE TX STICKLIJN VAN ADIDAS HEEFT EEN NIEUWE BENAMING, DE RUZO. DE RUZO IS VERKRIJGBAAR IN EEN BREED SCALA AAN CARBONPERCENTAGES. DEZE STICKS ZIJN IDEAAL VOOR DE AANVALLENDE SPELERS DOOR DE COMBINATIE VAN DE EVENWICHTIGE KROMMING MET DE KROMMINGHOOGTE.

SPECIFICATIES:

- PRO BOW
- 0% CARBON
- BF0029
- NIVEAU: GEVORDERD