Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel ESTRO Kromaskin .2

ESTRO Kromaskin .2

€310,00 €217,00
op voorraad
Voor 23.30 besteld volgende werkdag in Huis
A lazy image
A lazy image
A lazy image
A lazy image
A lazy image
A lazy image
A lazy image
A lazy image
A lazy image
A lazy image
A lazy image
Hockeyspullen.nl, hockeyartikelen van A tot Z uit voorraad leverbaar!.
 • GRATIS Retourneren
  Retourneer Gratis via DHL
 • Voor 23.30 besteld volgende dag in huis
  Maandag tot en met Zaterdag
 • Slechts 3,95 verzendkosten
  Europa vanaf 6,95
 • 30 dagen zichttermijn
  U heeft 30 dagen bedenktijd
Beschrijving

PRODUCTOMSCHRIJVING:

DE ADIDAS ESTRO KROMASKIN .2 IS EEN STUGGE VELDSTICK MET EEN MOOI DESIGN, AFKOMSTIG UIT DE ESTRO STICKCOLLECTIE VAN ADIDAS. DE HOCKEYSTICKS VAN ADIDAS ZIJN OP DIT MOMENT NIET MEER WEG TE DENKEN VAN DE NEDERLANDSE HOCKEYVELDEN EN WORDEN DOOR VELE TOPSPELERS GEBRUIKT. 

PRODUCTEIGENSCHAPPEN:

ESTRO KROMASKIN .2 BESTAAT UIT 95% CARBON WAT ZORGT VOOR SLAGKRACHT EN POWER, WAARDOOR ER DE MOGELIJKHEID IS OM GEMAKKELIJK EXTRA BALSNELHEID TE GENEREREN. DOORDAT DE STICK ZEER STUG IS ZORGT DIT VOOR EEN GOEDE MIX VAN POWER EN OPTIMALE CONTROLE. DE STICK HEEFT EEN GEDEELTELIJKE DEKKING MET KROMASKIN. JE KAN NIEUWE HOEKEN AANSNIJDEN, MEER CONSEQUENT SLAAN EN HARDER SLAAN DOORDAT DE HOCKEYSTICKS GEBRUIK MAKEN VAN KROMASKIN, DIE OVER F1 TECHNOLOGIE BESCHIKKEN. DAARNAAST ZORGT HET OOK VOOR DAT DE STICK ER ONTZETTEND MOOI UITZIET.

DE STICK KRIJGT OOK MEER SLAGKRACHT DOORDAT HET MEER CONSISTENTE STRUCTUUR VAN DE STICK HEEFT. DE KRUL BEVAT EEN EPOXY KERN EN DIE ZORGT VOOR MEER CONSISTENTE STRUCTUUR VAN DE STICK.

SPELERSADVIES:

JE KAN GEMAKKELIJK SLAAN, FLATSEN EN EEN BAL STOPPEN DOORDAT DE KROMMING VAN 22 MM OP EEN HOOGTE VAN 250 MM ZIT. DE MID BOW-CURVE IS BIJ UITSTEK GESCHIKT VOOR DE ALLROUND HOCKEYER.

DE MAXI-KRUL IS DE MEEST GANGBARE KRUL OP HET HOCKEYVELD. DEZE IS VERGELIJKBAAR MET DE PURE CONTROL HEAD. DE ESTRO BESCHIKT OVER EEN PURE CONTROL HEAD. HET SNELLE HANTEREN GAAT IETS ACHTERUIT DOOR HET GROTE OPPERVLAKTE MAAR ZO WORDT HET STOPPEN EN SLAAN VAN DE BAL GEMAKKELIJKER.

WIL JE WETEN WELKE STICK-LENGTE BIJ JOU PAST? KIJK DAN EENS BIJ ONS ADVIES.

ESTRO:

DE POPULAIRE LX STICKLIJN VAN ADIDAS HEEFT EEN NIEUWE BENAMING, DE ESTRO. DE ESTRO IS VERKRIJGBAAR IN EEN BREED SCALA AAN CARBONPERCENTAGES. DEZE STICKS ZIJN IDEAAL VOOR ALLROUND SPELERS DOOR DE COMBINATIE VAN DE EVENWICHTIGE KROMMING MET DE KROMMINGHOOGTE.

SPECIFICATIES:

- PRO BOW
- 95% CARBON
- BF0010
- NIVEAU: GEVORDERD