Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel CHAOS FURY .5 DARK SCRIPT

CHAOS FURY .5 DARK SCRIPT

€150,00 €127,50
op voorraad
Voor 23.30 besteld volgende werkdag in Huis
A lazy image
A lazy image
A lazy image
A lazy image
A lazy image
A lazy image
A lazy image
A lazy image
A lazy image
A lazy image
A lazy image
Hockeyspullen.nl, hockeyartikelen van A tot Z uit voorraad leverbaar!.
 • GRATIS Retourneren
  Retourneer Gratis via DHL
 • Voor 23.30 besteld volgende dag in huis
  Maandag tot en met Zaterdag
 • Slechts 3,95 verzendkosten
  Europa vanaf 6,95
 • 30 dagen zichttermijn
  U heeft 30 dagen bedenktijd
Beschrijving

PRODUCTOMSCHRIJVING:

DE ADIDAS CHAOS FURY .5 DARK SCRIPT IS EEN ALLROUND VELDSTICK MET EEN MODERN DESIGN, AFKOMSTIG UIT DE CHAOS FURY STICKCOLLECTIE VAN ADIDAS. DE HOCKEYSTICKS VAN ADIDAS ZIJN OP DIT MOMENT NIET MEER WEG TE DENKEN VAN DE NEDERLANDSE HOCKEYVELDEN EN WORDEN DOOR VELE TOPSPELERS GEBRUIKT. 

PRODUCTEIGENSCHAPPEN:

DE CHAOS FURY .5 DARK SCRIPT BESTAAT UIT 50% CARBON WAT ZORGT VOOR SLAGKRACHT EN POWER, WAARDOOR ER DE MOGELIJKHEID IS OM GEMAKKELIJK EXTRA BALSNELHEID TE GENEREREN. DE ALLROUND HOCKEYSTICK HEEFT EEN GOEDE MIX VAN POWER EN OPTIMALE CONTROLE. HET SCHOKABSORBEREND VERMOGEN WAARDOOR DE SPELER MEER GEVOEL EN CONTROLE OVER DE STICK KRIJGT, WORDT VERGROOT DOOR DE TOEGEVOEGDE ARAMIDE IN DE STICK. HET OVERIGE FIBERGLAS BIEDT DAARNAAST EXTRA VOOR EEN HOGERE DUURZAAMHEID EN SLIJTVASTHEID.

SPELERSADVIES:

DE LOW BOW-CURVE BIEDT EEN UITSTEKENDE MIX TUSSEN CONTROLE EN DE MOGELIJKHEID OM TE SCOOPEN. DE KROMMING VAN 24 MM OP EEN HOOGTE VAN 200 MM ZORGT ERVOOR DAT JE GEMAKKELIJK 3D-TRUCJES KAN UITVOEREN.

DE MAXI-KRUL IS DE MEEST GANGBARE KRUL OP HET HOCKEYVELD. DEZE IS VERGELIJKBAAR MET DE PURE CONTROL HEAD. DE CHAOS FURY BESCHIKT OVER EEN PURE CONTROL HEAD. HET SNELLE HANTEREN GAAT IETS ACHTERUIT DOOR HET GROTE OPPERVLAKTE MAAR ZO WORDT HET STOPPEN EN SLAAN VAN DE BAL GEMAKKELIJKER.

WIL JE WETEN WELKE STICK-LENGTE BIJ JOU PAST? KIJK DAN EENS BIJ ONS ADVIES.

CHAOS FURY:

DE POPULAIRE AX STICKLIJN VAN ADIDAS HEEFT EEN NIEUWE BENAMING, DE CHAOS FURY. DE CHAOS FURY IS VERKRIJGBAAR IN EEN BREED SCALA AAN CARBONPERCENTAGES. DEZE STICK IS IDEAAL VOOR AANVALLENDE SPELERS, DANKZIJ DE HEFTIGE KROMMING IN COMBINATIE MET DE LAGE KROMMINGHOOGTE.

SPECIFICATIES:

- EXTREME LOW BOW
- 50% CARBON
- BF0022
- NIVEAU: GEVORDERD